Lucas ON AIR

Lucas Lejeune uit Roermond vult de ether met wekelijkse items, interviews en muziek uit alle decennia met een lichte voorkeur voor lokaal geproduceerde muziek en Amerikaanse country.

Bijna iedere week schuift een lokale artiest uit Maastricht of Limburg en omgeving aan om te praten over zijn of haar muziekcarrière tot dusver, ambities, inspiratiebronnen, enzovoort. Het netwerk van Lucas ON AIR telt inmiddels al boven de vijftig gasten, bands of artiesten, waarbij dit vrijdagavond-programma voor een beginnende artiest dé opstap is naar een geïnteresseerde doelgroep.

Daarnaast spreekt Lucas wekelijks met zijn vrienden uit Duitsland en Haarlem; Marc, Daan en Thyme. Deze wereldburgers zijn al jaren wekelijks onderdeel van Lucas ON AIR en houden luisteraars op de hoogte omtrent actualiteiten in de Duitse muziekwereld, Tech-wereld en Gaming-branche.

Ben jij een lokale artiest of band en wil je graag een avond aanschuiven bij Lucas ON AIR? Stuur een e-mail naar lucasonair29@gmail.com. Volg Lucas ON AIR op Facebook en Instagram: @lucas.onair

Het weekend goed inluiden? Luister dan op vrijdagavond tussen 19:00 en 21:00 naar Lucas ON AIR op RTV Maastricht!