00:00

Non-stop muziek

Non-stop muziek


07:00

Kreutzer in de morgen

Hét ochtendprogramma van RTV Maastricht, op werkdagen tussen 07:00 en 10:00, gepresenteerd door Erik Kreutzer.


NU

De morgen draait door

Fijne non-stop muziek in de morgen


12:00

Canisius tussen je oren

Iedere werkdag een leuke muziekmix afgewisseld met info uit de stad, de verjaardagen, de geschiedenis van vandaag, dagelijks 'Potje Dansen'.


15:00

De middag draait door

Fijne non-stop muziek in de middag


16:00

Natrappen met Sjors

Iedere maandag van 16.00 tot 18.00 uur neemt sportliefhebber Sjors Lemmens de sport van de afgelopen week met je door. Nieuws, analyse en opinie met een prominente studiogast die actief is in de sportwereld in Maastricht. Vaste sidekick Philip brengt je op de hoogte van de lokale sport en afgewisseld met lekkere vrolijke muziek ben je weer helemaal op de hoogte.


18:00

Kaffee Eus Mestreech

Het gezelligste café van Maastricht! Elke week nemen de broers Edwin en Iwan Bruijnzeels en schoonbroer Ronald In de Braekt als uitbaters plaats in 'Kaffee Eus Mestreech', het gezelligste café van Maastricht. Hier ontvangen ze artiesten, componisten en nog veel meer leuke gasten die iets met Maastricht hebben om onder het genot van een 'pèlske' te praten over van alles en nog wat. Van muziek tot sport en van carnaval tot cultuur! 'Kaffee Eus Mestreech': een programma met inhoud, veel flauwekul en een lekkere dosis dialectmuziek.


20:00

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting is een wekelijks muziekprogramma van RTV Maastricht met blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items zoals de CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda. Om de twee weken wordt het tweede uur ingevuld met Rootstime door John Dauven.


22:00

Non-stop muziek

Non-stop muziek