07:00

De morgen draait door

Fijne non-stop muziek in de morgen


10:00

De morgen draait door

Fijne non-stop muziek in de morgen


NU

De middag draait door

Fijne non-stop muziek in de middag


15:00

Amigo op je radio

Elke werkdag van 15:00 tot 17:00 lekkere muziek, leuke items en andere spannende dingen: het zijn de ingrediënten van 'Amigo op je radio', het middagprogramma op weg naar de avond.


17:00

De middag draait door

Fijne non-stop muziek in de middag


18:00

Kaffee Eus Mestreech

Het gezelligste café van Maastricht! Elke week nemen de broers Edwin en Iwan Bruijnzeels en schoonbroer Ronald In de Braekt als uitbaters plaats in 'Kaffee Eus Mestreech', het gezelligste café van Maastricht. Hier ontvangen ze artiesten, componisten en nog veel meer leuke gasten die iets met Maastricht hebben om onder het genot van een 'pèlske' te praten over van alles en nog wat. Van muziek tot sport en van carnaval tot cultuur! 'Kaffee Eus Mestreech': een programma met inhoud, veel flauwekul en een lekkere dosis dialectmuziek.


20:00

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting is een wekelijks muziekprogramma van RTV Maastricht met blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items zoals de CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda. Om de twee weken wordt het tweede uur ingevuld met Rootstime door John Dauven.