07:00

Kreutzer in de morgen

Lekkere muziek, verzoekjes en alles wat verder in de vroege ochtend voorbij kan komen: Erik Kreutzer levert uw soundtrack aan het begin van de dag, van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 10:00.


10:00

De morgen draait door

Fijne non-stop muziek in de morgen


12:00

Canisius tussen je oren

Iedere werkdag een leuke muziekmix afgewisseld met info uit de stad, de verjaardagen, de geschiedenis van vandaag en nog veel meer!


15:00

Amigo op je radio

Lekkere muziek, leuke items en andere spannende dingen!


17:00

De middag draait door

Fijne non-stop muziek in de middag


NU

Kaffee Eus Mestreech

Het gezelligste café van Maastricht! Elke week nemen de broers Edwin en Iwan Bruijnzeels en schoonbroer Ronald In de Braekt als uitbaters plaats in 'Kaffee Eus Mestreech', het gezelligste café van Maastricht. Hier ontvangen ze artiesten, componisten en nog veel meer leuke gasten die iets met Maastricht hebben om onder het genot van een 'pèlske' te praten over van alles en nog wat. Van muziek tot sport en van carnaval tot cultuur! 'Kaffee Eus Mestreech': een programma met inhoud, veel flauwekul en een lekkere dosis dialectmuziek.


20:00

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting is een wekelijks muziekprogramma van RTV Maastricht met blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items zoals de CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda. Om de twee weken wordt het tweede uur ingevuld met Rootstime door John Dauven.