Tweede editie Revue aon de Maos

Op 7 en 8 februari 2024 zal de Revue aon de Maos voor de tweede keer plaatsvinden in het Theater aan het Vrijthof. De Revue, een vastelaovendsshow met humor, muziek en dans, werd vorig jaar positief ontvangen in de stad en heeft als doel een nieuwe traditie neer te zetten die Maastricht opwarmt voor de vastelaovend.

De kaartverkoop start op 24 april 2023 om 17.00 uur. De stichting Revue aon de Maos organiseert het evenement, terwijl regisseur Peter Noten verantwoordelijk is voor de regie. De Revue aon de Maos wordt mede mogelijk gemaakt door de Mestreechter Brandslang.

Volgens Jean Boelen, voorzitter van de stichting Revue aon de Maos, werd vorig jaar iets moois neergezet met dank aan sponsoren, vrijwilligers, spelers op de bühne en het publiek. "De combinatie van humor, muziek en dans is een ankerpunt in de vastelaovend van de stad." De organisatoren hopen komend jaar opnieuw een succesvol evenement neer te zetten dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van de vastelaovend in Maastricht.