Ton Rombouts en Wil Rutten ontvingen Teken van Verdienste Maastricht

Afgelopen zaterdagavond ontvingen scheidend voorzitter van Stichting Nederlandse Dansdagen Ton Rombouts en vice-voorzitter Wil Rutten het Teken van Verdienste Maastricht voor hun sociale betrokkenheid bij de organisatie. 

Beiden ontvingen de Maastrichtse onderscheiding, die wordt uitgereikt aan personen die van groot bestuurlijk, economisch, cultureel of sociaal belang zijn, uit handen van burgemeester Annemarie Penn-te Strake.

Mavis Carrilho is op 15 september benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht binnen Stichting Nederlandse Dansdagen en Ahmed Marcouch tot nieuwe vice-voorzitter. Hiermee hebben ze het stokje overgenomen van Rutten en Rombouts.

De Nederlandse Dansdagen
De Nederlandse Dansdagen is een Maastrichtse organisatie die zich inzet voor de Nederlandse dans. Jaarlijks organiseert zij in de eerste week van oktober het festival ‘de Nederlandse Dansdagen’. Een festival waarmee de organisatie de diversiteit van het Nederlandse dansaanbod wil aantonen. Dit jaar vindt het festival 30 september tot en met 7 oktober plaats.