Supportersgroepen MVV ontevreden over geboden alternatief supportershome

Diverse supportersgroepen van MVV zijn niet blij met het voorlopige alternatief dat de club fans geboden heeft bij gebrek aan een supportershome. Na de sluiting van Café de Gouden Ster eind vorig seizoen, hebben de fans in en rond het stadion geen horecazaak meer om voor, tijdens of na de wedstrijd van MVV een drankje met elkaar te nuttigen.

Barcontainer
Bij het eerste thuisduel van afgelopen vrijdag had MVV gezorgd voor een barcontainer, als voorlopige tussenoplossing. MVV heeft immers aangekondigd dat er onder de Boschpoorttribune een nieuw multifunctioneel supportershome gebouwd gaat worden. Wanneer deze opengaat, is nog onduidelijk. De tussenoplossing viel echter niet in de smaak. “Het is kwalijk dat er niet met prioriteit is gewerkt aan een realistisch tijdelijk alternatief”, schrijven de fans.

Gesprek
MVV laat weten dat er gisteren een gesprek is geweest met supporters en dat er samen gekeken wordt naar een oplossing. Ook voor supportersgroep Angel-Side is de kou uit de lucht na dit gesprek, zo laat zij aan RTV Maastricht weten. Er zijn toezeggingen gedaan door de club over het voorlopige alternatief. Wat precies, wordt nog bekendgemaakt.

Foto: Angel-Side