Snackbar Daalhof bestaat dit jaar halve eeuw
Snackbar Daalhof viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum. Al sinds de jaren 70 komen hier frieten en allerhande snacks uit het vet. Het is een familiebedrijf, zoon Richard nam het in 2000 over van vader Tonnie. Het lange bestaan van de zaak leverde veel mooie herinneringen op.
Vader en zoon prijzen vooral de herinneringen over hun personeel en klanten. ''In die 50 jaar tijd zie je mensen opgroeien en zelf komen ze dan ook weer met hun kinderen, dat is gewoon leuk om te zien.''
De sleutel tot succes is volgens de snackbarhouders de aardappels die dagelijks vers aangeleverd worden. Ook de sauzen worden door de snackbar zelf gemaakt. Toch vormen supermarkten concurrentie voor de frituur, want door hun steeds langere openingstijden en een toename van het aanbod kant-en-klaarmaaltijden kiezen steeds meer mensen voor deze optie. Gelukkig weten de vaste klanten, die van heinde en verre komen voor de frieten en snacks, de weg naar de frituur altijd te vinden.

Ronald van den Hoven