Ruim 5000,-- euro opbrengst bij Nach vaan ‘t Hart

De benefietavond ‘Midzomernach vaan ’t Hart’ die vorige week zaterdag plaatsvond heeft een bedrag van ruim € 5.000 opgeleverd. Het bedrag wordt besteed aan onderzoek in het Maastricht UMC+  naar de vrouwelijke vorm van hartfalen. 

De Nach vaan ‘t Hart was georganiseerd door medeoprichter van het Hart & Vaat café Dyon de Vreede, ondernemer Chris Bernaards en zanger Frans Theunisz. Het evenement dat begon met een wandeling door het centrum van Maastricht en dat eindigde met diverse optredens van lokale artiesten in Dans- en partycentrum Bernaards was druk bezocht. 

Cheque

Alle artiesten, sprekers en de feestlocatie van het evenement deden belangeloos mee. De opbrengst was bedoeld voor  onderzoek in het Maastricht UMC+ naar de vrouwelijke vorm van hartfalen. Cardioloog dr. Vanessa van Empel mocht uiteindelijk een cheque in ontvangst nemen van ruim € 5.000. 

Een dag voor het  evenement sprak RTV Maastricht presentator Stephan van Appeven in programma Maastricht Belicht met de betrokkenen, zie Facebooksite RTVM

Foto: Laurens Bouvrie 

Voor meer foto's klik op Facebooksite Hart en vaat onderzoekfonds Limburg


Meer nieuws