RKASV pakt eerste prijs na nieuwe monsterzege

RKASV heeft zondag stadsgenoot DBSV met 8-1 verslagen. Met deze grote overwinning verzekerde het team uit Amby zich van de eerste periode en dus de nacompetitie om promotie.

Het was alweer de elfde zege in elf wedstrijden voor de vijfdeklasser, die het kampioenschap in het vizier heeft, terwijl na volgende week pas de competitie halverwege is. SNC ‘14 is met vijf punten achterstand nog een beetje een bedreiging.

Koploper vierde klasse
In een andere derby, een niveau hoger, versloeg Jekerdal Willem l met 5-1. Daarmee blijft Jekerdal koploper in de vierde klasse. Aan een indrukwekkende zegereeks van VV Daalhof kwam een einde na een 0-1 nederlaag tegen BMR.

Nog een derby
Het derde stadsonderonsje vond plaats in de tweede klasse. Geusselt Sport was in Malberg te sterk voor Maastricht West met 1-3. In die afdeling kwam Heer op eigen complex niet verder dan 0-0 tegen Haslou.

Derde klasse
RKHSV won in de derde klasse met 1-0 van KVC Oranje. VV Scharn verloor op bezoek in Bunde (2-1) en Leonidas Wolder ging onderuit bij de koploper, Sporting Heerlen, met 3-2.

Foto: RKASV