Regie Auto's genomineerd voor titel 'Onafhankelijk autobedrijf van Nederland'

Regie Auto's is genomineerd voor de titel 'Onafhankelijk autobedrijf 2022'. Het autobedrijf is niet alleen de enige Maastrichtse, maar ook de enige Limburgse kanshebber.

De prijs is in het leven geroepen op initiatief van BOVAG, de brancheorganisatie van onder meer autodealers. Kandidaat-bedrijven werden in eerste instantie door de jury beoordeeld op basis van klantbeoordelingen, uitstraling, recente schouwingen en en financiƫle gezondheid. Hier zijn tien finalisten uitgerold, waaronder Regie Auto's, gelegen aan de Heerderdwarsstraat.

Directeur Guido Schiepers is in zijn nopjes met de nominatie. "De criteria zijn niet mals. Daarnaast vinden er aangekondigde bedrijfsbezoeken plaats, maar ook meerdere mystery shoppers bezoeken ons bedrijf. Ze zijn van harte welkom. Ja, ik ben trots. We werken hier al bijna veertig jaar servicegericht en innovatief met een team van vijftien gemotiveerde medewerkers. Als je naar de strenge criteria van de vakjury kijkt, is deze nominatie toch een erkenning van ons vakmanschap, onze creatieve marktbenadering en het verantwoord beheer van onze financiƫn. Op naar de finale."

Op 18 januari wordt bekend of het bedrijf doordringt tot de laatste drie, die op 22 maart strijden strijden om de titel van meest onafhankelijke autobedrijf van Nederland.

Foto: Facebook Regie Auto's