Politie geeft beelden vrij van verdachte van mishandeling op Lage Kanaaldijk vorig jaar

De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die in de avond van 25 november vorig jaar een vrouw had mishandeld op de Lage Kanaaldijk.

De vrouw parkeerde op die avond rond kwart voor acht haar auto aan de Lage Kanaaldijk. Terwijl ze haar kind uit de auto wil halen, werd ze belaagd door een man die uit de bosjes kwam. De man viel het slachtoffer aan, werkte haar naar de grond en maakte mogelijk gebruik van een scherp voorwerp om haar te verwonden. Het slachtoffer moest zich vervolgens onder ziekenhuisbehandeling stellen voor de opgelopen verwondingen.

Signalement
Uit nader onderzoek is gebleken dat de verdachte zich de dagen voorafgaand aan de mishandeling mogelijk opgehouden heeft op de Lage Kanaaldijk. Tijdens de misdaad droeg hij een zwarte trainingsbroek met een verticale witte streep aan de zijkant over de broekspijpen. Verder droeg hij zwarte bovenkleding en een pet. Beelden zijn te zien op politie.nl/gezocht en vermist 

Contact
Mensen die de man herkennen of meer informatie over zijn identiteit hebben worden gevraagd te bellen naar 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).