Onderscheiding voor John Aarts

Wethouder John Aarts kreeg vanavond tijdens een ledenvergadering van de VVD in Maastricht de Mr. D.U. Stikkerplaquette. Hij ontving de onderscheiding namens het hoofdbestuur uit handen van landelijk voorzitter Onno Hoes. 

John Aarts kreeg de Stikkerplaquette als dank voor zijn jarenlange inzet voor de partij. De plaquette is landelijk de hoogste onderscheiding binnen de VVD voor politiek ambtsdragers.

40 jaar

John is al meer dan 40 jaar lid van de partij en zeer actief betrokken als politiek bestuurder namens de VVD. Ook is John lid van het bestuur van de afdeling geweest, wa hij gemeenteraadslid en lid van Provinciale Staten. Hij heeft mee de basis gelegd aan de liberale beweging in Maastricht, zo stelt de VVD. 

Dank

Fractievoorzitter Guiseppe Noteborn van de Maastrichtse VVD reageert op de erkenning: "John Aarts is een van de hardst werkende mensen die ik tot nu toe in de politiek ben tegengekomen. Hij is integer en stelt het partijbelang altijd voorop. Wat ik knap vind is dat John nooit voor de snelle populaire weg gaat, hij kijkt altijd naar feiten en hoe het beleid voor de gewone man uitpakt. John vraagt zelf nooit om complimenten of erkenning voor zijn inzet, daarom is het goed dat hij nu een keer van ons deze erkenning krijgt voor al zijn werk. Namens de hele VVD bedanken wij John voor zijn inzet en feliciteren hem van harte met het verkrijgen van de Stikkerplaquette. We zijn ervan overtuigd dat we John nog vele jaren in onze gelederen mogen zien als actief lid en ware liberaal”.