Nieuwe, doelgerichte aanvaller voor MVV

De 21-jarige aanvaller Dailon Livramento heeft gisteren een contract voor twee seizoenen plus nog een optie voor een derde jaar getekend bij MVV.

Livramento traint al sinds het begin van de voorbereiding mee met de MVV-selectie en liet in de trainingen en de oefenduels een goede indruk achter. Tijdens de oefencampagne wist hij negen keer het net te vinden. De Nederlands-Kaapverdische aanvaller speelde eerder voor NAC Breda en Roda JC.

Technisch manager Ronny van Geneugden: “Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Dailon laten zien dat hij iets toevoegt aan onze selectie. Hij is een ander type spits dan Koen Kostons waardoor we meer mogelijkheden in onze aanval krijgen.”

Dailon is blij om in Maastricht te kunnen voetballen. “Echt een mooie club met prima supporters. Mijn doel is zo veel mogelijk minuten maken en natuurlijk vaak het net te vinden.”
Zijn ouders waren speciaal uit Rotterdam overgekomen om aanwezig te zijn bij de contractondertekening van hun zoon. “Wij zijn er altijd bij. Of het nu oefenwedstrijden of competitiewedstrijden zijn, wij missen niks!”