Nieuwe directeur bij Jazz Maastricht

Sandra Gevaert is sinds deze maand de nieuwe directeur van Jazz Maastricht. Zij volgt Norbert Kögging op, die per 1 juli is gestart als zakelijk leider van de Piano Biënnale.

“Ik kijk ernaar uit om bij Jazz Maastricht voort te mogen bouwen op het stevige fundament dat met zoveel liefde en inzet van velen is neergezet”, aldus de nieuwe directeur.

De rol van jazz
Sigrid Paans, voorzitter Jazz Maastricht, is verheugd over de komst van Sandra Gevaert: “Ze brengt een schat aan ervaring met zich mee, een diepe liefde voor jazzmuziek én een krachtige visie op de rol van jazz in onze samenleving. We kijken met veel vertrouwen uit naar de komende periode."

CV
Sandra Gevaert is opgeleid tot bedrijfseconoom en neemt tien jaar ervaring in het bedrijfsleven, onder meer bij Fortis, mee. Ze werkt met haar eigen bedrijf MOROSOPH voor verschillende opdrachtgevers zoals de gemeente Amsterdam en Nyenrode. In de jazzmuziek initieerde ze projecten als WijZijnJazz en Stepping Stone. Ook vervulde ze een managementrol bij het Artvark Saxophone Quartet.

Foto: André Bakker