MVV wil een supportershome

MVV wil een supportershome, een wens die volgens de club al langere tijd bestaat.

Boschpoorttribune
Het nieuwe home moet onder de Boschpoorttribune komen en wordt gecreëerd in samenwerking met horecabedrijf Yvey. De nieuwe ruimte zal niet alleen voor supporters bruikbaar zijn maar ook voor de maatschappelijke activiteiten van de club.

Brede steun
Onder de supporters van de club is volgens MVV brede steun voor het plan. “Voetbal is meer dan 90 minuten voetbal. Als Angel-side onderstrepen wij het belang van een moderne ontmoetingsruimte waar de MVV-familie kan samenkomen.”  SV1902 is bij monde van Huib Pijpers eveneens enthousiast: "Als Supportersvereniging-1902 vinden wij het heel belangrijk dat er een supportershome komt voor álle MVV-Supporters. Wij verheugen ons op een locatie waar wij ook onze verenigingsactiviteiten kunnen organiseren."

De Ster
Het nieuwe supportershome is een reactie op de sluiting van het huidige officieuze supportershome de Gouden Ster. De uitbater hiervan heeft in november aangegeven te stoppen met het café. MVV Maastricht zei de ruimtes goed te kunnen gebruiken.

De club is nog een gesprek met verschillende partijen om het plan te realiseren, zo ook de gemeente als eigenaar van het stadion. MVV laat wel weten dat het nieuwe supportershome niet voor het nieuwe seizoen klaar zijn, wanneer wel is nog onbekend.

Bron: MVV Maastricht