MVV-trainer Maurice Verberne noteert verbeterpunten in Venlo: 'Veel slordigheden'

Het winnen van de wedstrijd tegen VVV Venlo, afgelopen zondag (1-3), maakt de sfeer tijdens de training ontspannen. Al noteert hoofdtrainer Maurice Verberne van MVV ook wel wat verbeterpunten voor het komend seizoen.

De eerste helft was volgens Verberne niet goed: "Ik vond dat we die eerste helft slordig waren in het balbezit." De trainer geeft toe dat MVV toen simpelweg mazzel heeft gehad: "Want VVV had daar gewoon 1-0 voor kunnen staan."

Artikel gaat verder na de foto.

Derbyspanning
Zo'n eerste wedstrijd na de zomerstop is het voor Verberne altijd spannend om te zien hoe het team gaat functioneren: "Ik was benieuwd hoe de jongens zich zouden verhouden in een relatief vol stadion, met derbyspanning." Maar de trainer laat weten hoe dan ook positief verrast te zijn.

Seizoensstart
Nieuwkomer Ferre Slegers is opvallend kritisch over zijn seizoensstart. Ook hij begint direct over de vele verbeterpunten die in de eerste helft tegen VVV zichtbaar waren, "maar als je tijdens je debuut kan scoren dan geeft dat natuurlijk een heel fijn gevoel", vertelt Slegers voor de camera van RTV Maastricht.

MVV heeft nu een week rust omdat de wedstrijd tegen FC Eindhoven is uitgesteld. De eerstvolgende wedstrijd is op 25 augustus uit tegen FC Dordrecht.