MVV op het nippertje naast TOP Oss

In een onthutsend slechte wedstrijd heeft een inspiratieloos MVV op de valreep een punt in de wacht gesleept tegen TOP Oss. Mart Remans krulde de bal in blessuretijd prachtig in de kruising: 1-1.

Hoewel een hoop supporters balen van het feit dat ze vanwege de coronamaatregelen niet bij de wedstrijden mogen zijn van hun club, hebben de fans, net als in de drie thuisduels hiervoor, weinig spektakel gemist. Ook tegen de nummer 19, TOP Oss, was er bitter weinig om vrolijk van te worden wat MVV betreft.

Zowel voetballend als fysiek werd de ploeg afgebluft door een strijdend Oss, dat na dertig minuten via smaakmaker Margaritha de voorsprong pakte. De buitenspeler werd op de penaltystip volledig vrijgelaten en mocht een hoek uitzoeken: 0-1. Een verdiende voorsprong; TOP had de wedstrijd onder controle.

Na rust veranderde dat spelbeeld niet. MVV kreeg met de inbreng van Labylle en Alberg wat meer inspiratie, maar miste voorin dan weer de stootkracht om die ingevingen in resultaat om te zetten. TOP Oss aan de andere kant verzuimde de voorsprong uit te bouwen. Margaritha (alleen voor de doelman) schoot hoog over en Stuy van den Herik schoot vanaf tien meter voor het doel behoorlijk ver naast.

In niets leek MVV nog aanspraak te kunnen maken op een gelijkmaker. Maar die kwam er wel. Mart Remans, tot op dat moment vrij ongelukkig, frommelde zich het strafschopgebied in en rondde prachtig af met een diagonaal schot in de kruising. Een doelpunt dat de wedstrijd niet verdiende, maar MVV toch punt oplevert.


Meer nieuws