MVV onderuit na bizarre avond in Den Bosch

MVV heeft vrijdagavond met 3-2 verloren van FC Den Bosch. Niet per se de nederlaag zorgde voor verbazing, maar vooral dat het duel drie keer stil lag.

Het noemenswaardige in dit duel speelde zich af in de tweede helft. Ferre Slegers opende na 53 minuten de score voor MVV na een rake kopbal. Toen Den Bosch in de 67ste minuut via Vicario van afstand raak schoot, brak de ellende uit. Een Brabantse fan gooide bij het vieren zijn beker op het veld en dat betekent tegenwoordig staken. Dat gebeurde ook toen Nabil El Basri na de hervatting redelijk rap MVV weer aan de leiding bracht: 1-2. Dit keer vanuit het MVV-vak.

Anti Climax
Duurde de eerste afkoelingsperiode tien minuten, lag het duel bij de tweede staking dertig minuten stil. En dat kwam MVV niet ten goede. In de 81ste minuut kopte Kostorz de 2-2 in het net. Nauwelijks een minuut later scoorde spits weer en stond MVV opeens achter. Maar weer werd er bij het juichen iets op het veld gegooid, waarna de scheidsrechter opnieuw liet staken. Na een korte stop dit keer kwam MVV die klap niet meer te boven.

Door de tweede nederlaag op rij staat MVV nu negende.