MVV neemt afscheid van elf spelers

Een elftal aan spelers vertrekt bij MVV. Het gaat om twee contractspelers die niet meer terugkeren en negen huurspelers die voorlopig terugkeren naar hun eigenlijke werkgever.

Kai Bösing en Medhi Lazaar zien hun aflopende contract niet verlengd worden. Bösing speelde een erg teleurstellend seizoen en Lazaar kwam niet in actie voor MVV door een hoop blessureleed.

Dan de huurlingen: Arian Kastrati, Ruben van Kouwen, Joshua Wehking en Toshio Lake keren alle vier terug naar Fortuna Sittard. Fostave Mabani en Mitchy Ntelo gaan retour naar Standard Luik. Laatstgenoemde werd topscoorder dit seizoen van MVV met tien goals. Marciano Aziz (KAS Eupen), Levi Malungu (Charleroi) en Elano Yegen (ADO Den Haag) keren eveneens terug naar hun broodheer. MVV benadrukt dat voor twee huurlingen de deur niet per se dicht is. MVV is met de clubs van deze spelers in onderhandeling over een langer verblijf in de Geusselt.

MVV heeft voor volgend seizoen al veertien spelers onder contract. Dat is een unicum, normaal had MVV nauwelijks spelers op de loonlijst toen het aan een seizoen begon.

Foto's: PubliciteitVisie