MVV in lege Geusselt ten onder tegen Den Bosch

Voor lege tribunes - vanwege de coronamaatregelen - heeft MVV maandagavond met 0-1 verloren van FC Den Bosch. Na ruim een uur scoorde Van der Heijden de winnende treffer.

Het viel in de eerste helft niet mee qua niveau. Beide ploegen raakten de bal snel kwijt en slaagden er lang niet in een uitgespeelde kans te creƫren. Na een half uur mocht MVV eindelijk op goal vuren. Ntelo schoot een rebound net langs de paal. Dezelfde speler zag vanwege buitenspel vlak voor rust een goal afgekeurd worden. Ook aan Bossche zijde werd om die reden een doelpunt niet toegekend, van Ahannach.

Na de pauze werd Den Bosch ietsje sterker, met uiteindelijk een Brabantse voorsprong tot gevolg. Na balverlies van Rico Zeegers kon er een voorzet gegeven worden, die door Van der Heijden moederziel alleen kon worden ingeknikt: 0-1. MVV ontsnapte daarna aan de genadeklap. Eerst werd een bal van de lijn gehaald door Essers, niet veel later vergat Hornkamp vanaf tien meter een vrije kans te verzilveren.

MVV werd alleen nog gevaarlijk via Remans. Hij schoot van twintig meter net langs de kruising. Meer zat er niet in voor MVV, dat aanvallend redelijk tandenloos was tegen een gedisciplineerd verdedigend Den Bosch.