MVV gaat op trainingskamp in Turkije

Met het oog op het komende WK speelt MVV Maastricht de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op zondag 20 november thuis tegen Almere City. Daarna ligt de competitie tot en met begin december stil, wegens het WK voetbal. In de tussentijd gaat het eerste elftal op trainingskamp in Turkije. 

Met maar liefst 35 personen trekken de Maastrichtenaren voor een 5-daags verblijf naar het Turkse Kemer, vlakbij Antalya. MVV gaat er niet alleen trainen maar zal er ook minimaal één oefenwedstrijd spelen.

MVV verblijft er in het hotel van de Maastrichts-Turkse Ugras Hakan Hasancebi. Hij sponsort samen met de ‘Vrienden van 043’ de reis- en verblijfkosten van de Maastrichtse delegatie. 

MVV-directeur Erik Noor is onlangs in Turkije geweest om deze deal te bespreken. “Dit trainingskamp past prima in de structuur van onze topsport-omgeving die we steeds meer zijn. Daarnaast is het natuurlijk prima voor de teambuilding. We zijn Ugras en de ‘Vrienden van 043’ dan ook heel erkentelijk dat zij zoveel vertrouwen in de koers van MVV hebben, dat zij het trainingskamp sponsoren”, aldus Erik Noor.

Ugras Hakan Hasancebi is in Maastricht geen onbekende. Zo is hij onder meer eigenaar van Mickey Brown’s Coffee in Mosae Forum in het centrum van Maastricht. Ook is hij betrokken bij de Foodchurch aan de Boschstraat, die op 1 oktober aanstaande opent.

MVV is overigens momenteel bezig om ook een businessreis rondom dit trainingskamp te organiseren. Binnenkort volgt hier meer informatie over.