Meld je podiumkunsten aan voor ‘Decemberprogrammering’

Cultura Mosae doet een oproep aan gezelschappen, zowel amateur- als professionele- gezelschappen uit de culturele sector om zich aan te melden voor hun Decemberprogrammering.

Van 11 december tot 9 januari vindt deze Culturele Decemberprogrammering dit jaar plaats. Omdat er zoveel culturele optredens niet doorgingen door coronamaatregelen wil de organisatie een randprogrammering van het evenement Magisch Maastricht in het leven roepen. De stichting Cultura Mosae ondersteunt naar eigen zeggen mensen die (gezamenlijk) culturele activiteiten organiseren, zoals amateur en/of professionele kunstproducties. 

Naast optredens uit de amateursector, worden ook ieder jaar een aantal highlights (bekende, professionele artiesten) geprogrammeerd, om het evenement en de stad nadrukkelijk met cultuur te laden. Hierover zal de organisatie binnenkort meer communiceren.

• Cultura Mosae

Tot 1 oktober kunnen gezelschappen en acts zich nog aanmelden voor een plekje in het programma via een mail naar info@culturamosae.nl of tomberghmans@cmmaastricht.nl.