Lucas & Steve wakkeren WK-strijdkracht aan met speciale track

Het Maastrichtse DJ-duo Lucas & Steve heeft ter gelegenheid van het voetbal WK 2022 speciaal voor het Huis van Oranje een track gemaakt. De twee verzorgen in de Johan Cruijff ArenA ook de halftime-show tijdens de rust van het WK duel Nederland – Qatar.

Over een maand begint in Qatar het WK. Oranjefans kunnen de wedstrijden van het Nederlands elftal op grote schermen live volgen in de Johan Cruijff ArenA, dat wordt omgedoopt tot Huis van Oranje.

Winnen

Om alle Oranjefans in ‘winning mood’  te brengen, hebben Lucas & Steve speciaal voor deze gelegenheid een track gemaakt. “Wij zijn door de KNVB gevraagd om een speciaal anthem te maken voor het voetbalfeest in Huis van Oranje. Dat wilden we natuurlijk graag en we kunnen niet wachten om het nummer te draaien in een volle Johan Cruijff ArenA. Dat wordt een groot spektakel”, zegt Lucas. Hoe  Nederland het er bij de wedstrijden vanaf gaat afbrengen dat gaan we zien. Aan de ambitie van het duo ligt het in ieder geval niet. Steve:  “Bij het maken van het nummer hadden we het gevoel van winnen in gedachten. Het is een feel good nummer geworden, maar het geeft ook een gevoel van euforie en strijd. Het is een goede feestplaat, natuurlijk met een Oranje-vibe”.

Foto: KNVB

Halftime-show 

Lucas & Steve verzorgen naast het anthem ook de halftime-show tijdens de derde groepswedstrijd van Oranje op dinsdag 29 november. In de rust van de wedstrijd tegen Qatar wordt een waar spektakelstuk gehouden in de Johan Cruijff ArenA.