Locatie protestactie 'Unmute Us' bekend

De locatie voor de protestmars aanstaande zaterdag 11 september van ‘Unmute Us’ is bekend. Deze vertrekt namelijk vanaf twee uur ‘s middags vanaf het MECC. Dit is de eerste keer dat deze demonstratie in Maastricht plaatsvindt.

Met deze demonstratie vraagt de evenementenbranche aandacht voor alle organisaties, artiesten en bezoekers die geraakt worden door het afzeggen van evenementen of beperken van de bezoekersaantallen tot 750 mensen. Daarnaast speelt voor evenementenbranche een rol dat de overheid willekeurig lijkt te handelen. Zo zijn er bijvoorbeeld wel 70.000 bezoekers per dag welkom bij de Grand Prix in Zandvoort. Het protest in deze vorm vond al eerder plaats, zo’n drie weken geleden in

Het protest in deze vorm vond al eerder plaats, zo’n drie weken geleden in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. Deze eerdergenoemde locaties doen weer mee met de toevoeging van Leiden, Tilburg, Den Haag, Enschede en Maastricht tijdens de tweede protestmars aanstaande zaterdag.