Kaartverkoop Revue aon de Maos 2025 nu al van start

Het applaus van de afgelopen twee uitvoeringen klinkt nog na als vandaag de kaartverkoop voor Revue aon de Maos 2025 alweer van start gaat. Onder de titel ‘Noe vèlt diech niks mie in’ beleeft de vastelaovendsrevue volgend jaar alweer de derde editie.

Omdat zowel in 2023 als de Revue van afgelopen woensdag en donderdag in recordtempo uitverkocht waren, is ervoor gekozen vroegtijdig met de kaartverkoop te beginnen.

Vraag naar kaarten
Voorzitter Jean Boelen van de organiserende stichting Revue aon de Maos: “Wat goed is, komt snel. Dat blijkt ook maar weer bij de Revue. Twee zeer succesvolle edities, vier keer een uitverkocht theater. We kregen nu al vragen van mensen voor kaarten voor volgend jaar, vandaar dat we de kaartverkoop al zijn gestart.”

'Preparere'
‘Noe vèlt diech niks mie in’ is in 2025 op 11 en 12 februari, uiteraard weer in het Theater aan het Vrijthof. Voorzitter Jean Boelen: “We hebben de eerste twee jaar iets neergezet en dat gaan we ook in 2025 weer doen. Het is regisseur Peter Noten, spelers, orkest en medewerkers helemaal toevertrouwd om ook volgend jaar Mestreech weer te prepareren voor de vastelaovend!”