Inbrekers slaan toe bij MVV

In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken bij MVV in het Geusseltstadion. Diverse ruimtes van de kleedkamers werden doorzocht. Volgens de woordvoerder van de club wisten de inbrekers duidelijk waar ze op zoek naar waren. 

“Alle kleding van Masita werd ongemoeid gelaten, terwijl men wel met Nike-kleding aan de haal ging. Zo is de hele voorraad wedstrijdkleding, trainingskleding en showpakken van alle zeven jeugdteams ontvreemd. De meeste kleding lag gereed om naar de drukker te gaan om bedrukt te worden met het sponsor logo. Wel was alle kleding al voorzien van het MVV-logo”, aldus woordvoerder Jürgen Simon.

De totale schadepost van MVV staat nog niet vast, maar loopt in de vele duizenden euro’s. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld.

“Zien jullie de komende maanden in een bepaalde omgeving veel mensen lopen in wedstrijd- en/of trainingskleding met het MVV-logo (al dan niet verwijderd) of zie of hoor je dat Nike-kleding op internet of elders te koop wordt aangeboden, laat het ons weten”, roept Simon namens de club op

Omdat het hele stadion en de directe omgeving met camera’s zijn uitgerust, zullen de videobeelden nauwkeurig worden uitgelezen.