Humberto Unplugged op het Vrijthof

Vandaag konden artiesten en muzikanten op het Vrijthof auditie doen voor Humberto Unplugged. Dat is een rubriek in de wekelijkse talkshow Humberto op zaterdag en zondag van RTL4. In deze rubriek geeft de presentator nieuw talent de kans om zich te profileren voor een groot publiek. Iedere week staat de microfoon van het item ergens anders, en vandaag stond hij tussen één en drie op het Vrijthof.

De crew van Humberto reist het hele land door met het item. Vandaag brachten ze een bezoek aan Maastricht. Er waren veel artiesten/ muzikanten die auditie wilden doen en een paar toeschouwers verzamelden zich rondom de kiosk op het Vrijthof. De aanwezige artiesten waren blij dat de talentenjacht ook in het zuiden van het land wordt gedraaid. ''Normaal zie je niet dat dit soort initiatieven ook naar Limburg komen, maar deze wel, en dat vind ik erg uniek'', aldus deelnemer aan de audities, Thomas Geelens. 

De (muzikale) gast van Humberto zal zondag in de uitzending kiezen welke van de artiesten een bezoek mag brengen aan de studio.