Herdenkingsconcert voor René Innemee

Op zaterdag 17 september wordt in de Muziekgieterij een muziekavond georganiseerd ter herinnering aan de Maastrichtse muzikant René Innemee. Die overleed in december 2020 plotseling.

René Innemee heeft zijn sporen als muzikant meer dan verdiend getuige de vele bands  waarin hij heeft gespeeld…..om er enkele te noemen, Fresh Garbage, The Walkers,  Lt.Parrot, ’t Stumpke, The Press, Ray T Jones, Spinner, Dance Dance, Pepperbox,  Underberg, Johnny Walker & The Jack Daniels Band, Lafayette, Three Of A Kind, Fandango  en natuurlijk The Creedence Revival Band waarmee hij ruim 20 jaar door Nederland toerde.

Omdat René veel heeft betekend voor de muziek in Maastricht in algemene zin hebben Theo Solberg (fotograaf en bevriend met René), dochter Shirley Innemee en  Hans van Hassel (fan/verzamelaar en ook bevriend met René) het plan opgevat om een muziekavond te organiseren ter herinnering aan René èn aan zijn muziek. 

Aan deze avond zal worden deelgenomen door een aantal muzikanten die in de loop der jaren samen met René hebben gespeeld in de diverse bands.