Feestlocatie Rebelle in de prijzen

De Rebelle is afgelopen weekend uitgeroepen tot ‘Beste Evenementenlocatie van het jaar’ in de categorie ‘meer dan 500 personen’. De feestlocatie werd door gasten, relaties en opdrachtgevers beoordeeld met een gemiddelde van een 9,6. De titel, inclusief de bijbehorende award, wordt elk jaar toegekend door het platform ‘MeetingReview’.

Danny Keppels, directeur-eigenaar van exploitant EMG is, ontzettend blij met deze prachtige prijs. “Als je ziet wat voor grote namen uit de evenementenwereld meedoen aan deze prijs, dan is het een grote eer. Vooral voor het team vind ik dit een grote waardering. Iets wat ze wel kunnen gebruiken in deze bijzondere tijd”.

De ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar’ is een publieksprijs. Dit wil zeggen dat gasten, relaties en opdrachtgevers een review kunnen achterlaten. De locatie met het hoogste aantal punten wint de gouden plaquette. Keppels: “Dit is dus extra mooi, want deze prijs is een erkenning van onze gasten. Wij zijn met ons team altijd bezig met de optimale beleving voor onze opdrachtgevers. Als ze je daar dan op deze manier voor belonen, dan kunnen we niet meer dan trots zijn”.