De hartelijke kerstgroeten vanuit station Maastricht

Tussen 10 en 19 december kunnen treinreizigers vanaf verschillende NS-stations gratis een kerstkaart uitzoeken en opsturen. Maastricht is een van de steden die meedoet. Aanstaande zondag is er op het centraal station een speciaal ingerichte hoekje voor ingericht.

Brievenbus
Station Maastricht krijgt op zondag 10 december een speciale plek waar reizigers kunnen zitten en een gratis kaartje kunnen uitkiezen. De geschreven wensen kunnen meteen worden verstuurd. Er is een speciale brievenbus, de NS zorgt dat ze op de post worden gedaan.

Ontmoeting
Met de actie wil NS laten zien dat stations een plek van ontmoeting en verbinding zijn. “De trein brengt mensen bij elkaar, mensen ontmoeten elkaar op het station en tijdens deze kerstactie kun je ook via een kaartje laten weten dat je je verbonden voelt”, zegt stationsmanager Hidde Barneveld.

Andere stations
De kerstkaarten kunnen aanstaande zondag tussen 13:00 en 19:00 uur geschreven en gepost worden. Na Maastricht volgen onder andere nog de stations Leiden Centraal, Delft, Breda, Nijmegen, Arnhem en Zwolle.