Daalhof verzekert zich van nacompetitie

VV Daalhof gaat een gooi doen naar promotie. Na een 0-5 zege op Rimburg zondagmiddag is de ploeg verzekerd van deelname aan de nacompetitie.

Mogelijk komt Daalhof daarin dan DBSV tegen. De studentenvereniging staat voorlaatste in de vierde klasse, ondanks een 3-2 zege op RKVVM zondag. Hierdoor is DBSV veroordeeld tot het spelen van nacompetitie om niet te degraderen.

Jekerdal en RKHSV verlaten mogelijk ook de vierde klasse. Maar dan vanwege promotie. Jekerdal is al geplaatst voor de nacompetitie en won zondag met 3-0 van Schimmert. RKHSV, dat ook een gooi naar promotie zal doen, kan zelfs volgende week nog periodekampioen worden. Dat moet dan gebeuren tegen Jekerdal. Zondag won de ploeg uit Heugem in Bemelen: 0-2. Willem l speelt volgend seizoen in ieder geval in de vierde klasse. Zondag werd er verloren van Geuldal: 4-3.

In de derde klasse heeft Scharn nog altijd uitzicht op directe promotie. De club kan, afhankelijk van het resultaat van koploper Haslou, volgende week kampioen worden. Scharn heeft een punt achterstand na de 2-1 winst op stadsgenoot Leonidas Wolder.

RKSV Heer moet nog vrezen voor haar verblijf in de tweede klasse. De ploeg gaat de nacompetitie in om niet te degraderen. Zondag werd er met 4-1 verloren van FC Geleen-Zuid. Geusselt Sport zag op haar terrein Sportclub ‘25 kampioen worden. Het werd 1-2.

RKASV won tot slot in de vijfde klasse haar laatste thuisduel. Kakertse Boys werd met 7-1 afgedroogd.