Benefietconcert voor Limburgse jongeren met psychische problemen

Zaterdag 16 april organiseert organisatie Kiwanis Meerssen Gloriëtte in de Muziekgieterij  een benefietconcert voor Limburgse jongeren met psychische problemen. 

Kiwanis Meerssen Gloriëtte is een organisatie van vrijwilligers die zich inzetten voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Het evenement dat plaatsvindt onder het motto "serving the children of the world" omvat een optreden van de band Brothers in Arms, zij spelen die avond een hele selectie hits van de Dire Straits. De opbrengst van de actie gaat naar inloophuis @ease in Maastricht en Heerlen. Bij @ease kunnen jongeren met psychische problemen gratis en anoniem terecht voor een luisterend oor en hulp van jonge ervaringsdeskundigen. Die aanpak moet voorkomen dat jongeren uiteindelijk in een duur zorgtraject terecht komen. 

@Ease wordt ondersteund door het "Jonge brein onderzoekfonds Limburg" - een fonds van Health Foundation Limburg - dat zich inzet voor kinderen en jongeren met neurologische en psychische klachten en voor taboe- en stigmadoorbreking.  

De avond begint om 20u, tickets zijn € 27,50 p.p. en te bestellen via de website van de Muziekgieterij.