Astrid Verberne opvolger van Paul Ten Haaf als centrummanager

Astrid Verberne wordt de nieuwe directeur van Centrummanagement. Vanaf 1 december neemt zij de taken van Paul Ten Haaf over.

Verberne is momenteel nog werkzaam voor de Brightlands Chemelot Campus en vervulde daarvóór functies in de mode, mobiliteit, financiele dienstverlening, culturele sector, materialen en chemische industrie.

Ten Haaf vervulde twaalf jaar de functie van centrummanager. Hij zette zich in voor de samenwerking tussen personen, partijen en gemeente. Dit leverde Maastricht onder meer de jaarlijks terugkerende sfeerverlichting op, wekelijks geopende winkels op zondag en een cultuurprogramma tijdens Magisch Maastricht. Paul ten Haaf over zijn jaren: “Met veel plezier heb ik bij Centrummanagement ruim twaalf jaar mogen werken aan de ontwikkeling van Maastricht. Dankbaar ben ik voor alle mensen die ik heb mogen leren kennen, waar een mooie samenwerking mee is opgebouwd. Samen hebben we de nodige resultaten geboekt, waar ik met voldoening op terugkijk.”

Astrid Verberne over haar nieuwe rol: “De uitdagingen van deze tijd vragen om samenwerking en verbinding. Precies dat is wat me aanspreekt in de rol van Centrummanagement Maastricht. Mijn verwachting is dat we elkaar voor het welzijn van iedereen in de stad harder nodig hebben dan ooit. Ik verheug me dan ook zeer om, samen met het team, de ondernemers, bezoekers en bewoners van Maastricht te laten stralen en in hun gezamenlijke kracht te zetten.”