André Rieu klaar klaar voor 15 keer zijn concert op het Vrijthof

In een relaxte sfeer, maar wel altijd op ieder moment oog voor detail, repeteerde André Rieu samen met zijn Johann Strauss Orkest voor de laatste keer een deel van het repertoire voor zijn wereldberoemde concertreeks op het Vrijthof.

Laatste puntjes op de 'i'
De beroemdste violist van Maastricht moest een keer even streng zijn. Het bekendste koor van de stad, de Mastreechter Staar, krijgt dit jaar weer een prominente en ook spectaculaire gastrol. Ondanks deze bekende Maastrichtse gasten moet wel alles vlekkeloos verlopen en, zoals bekend, laat André Rieu daarom niets aan het toeval over. De stijlvolle en bijna mystieke opkomst van het mannenkoor - met fakkels op Carl Orloff's meesterwerk Carmina Burana - liep niet zoals de Maestro wilde. Maar ook in de artiestenwereld telt het gezegde drie maal is scheepsrecht.

Sfeerreportages in foto's

Vanavond gaat na twee jaar 'niet', om negen uur André Rieu op het Vrijthof van start. Op de sociale kanalen en de website van RTV Maastricht vindt u sfeerreportages terug van, ondergetekende, fotograaf Laurens Bouvrie. Bij deze alvast een klein voorproefje.