Werken op en rond de (snel)weg A2 bij Maastricht 23 op 24 juni.

In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 juni wordt gewerkt aan de A2 bij Meerssen. Van 20.00 tot 06.00 uur is de A2 richting Eindhoven vanaf knooppunt Kruisdonk tot aan aansluiting 51 (Meerssen) afgesloten en is de nieuwe oprit naar de A2 richting Eindhoven bij Kruisdonk gedurende de avond en nacht dicht .

Weggebruikers krijgen te maken met werkzaamheden op en rond de (snel)weg. Voor sommige klussen wordt overdag een rijstrook afsgesloten, andere klussen worden ’s avonds en ’s nachts aangepakt om verkeershinder te beperken. In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 juni wordt gewerkt aan asfalt ter hoogte van het spoorviaduct op de A2 bij Meerssen. Van 20.00 tot 06.00 uur is de A2 richting Eindhoven vanaf knooppunt Kruisdonk tot aan aansluiting 51 (Meerssen) afgesloten. Ook de nieuwe oprit naar de A2 richting Eindhoven bij Kruisdonk is gedurende de avond en nacht dicht. Verkeer naar Eindhoven wordt omgeleid via de A79 (knooppunt Kunderberg en de A76 (knooppunt Kerensheide). Bij slecht weer wijken we uit naar de avond en nacht van woensdag 24 op donderdag 25 juni.

Wilt u weten welke klussen er nog meer in de planning staan? Ga dan naar www.a2maastricht.nl/werkaandeweg. Maar let op: niet alleen A2 Maastricht timmert aan de weg. Ook Rijkswaterstaat en de gemeente Maastricht laten regelmatig wegwerkzaamheden uitvoeren. Kijk daarom voor actuele reisinformatie en omleidingsroutes op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar.