35e TEFAF eind juni in het MECC

The European Fine Art Foundation (TEFAF) heeft vandaag bekendgemaakt dat de 35ste editie van TEFAF Maastricht van zaterdag 25 juni tot en met donderdag 30 juni 2022 plaats zal vinden in het MECC. 

Oorspronkelijk gepland voor maart, werd in december 2021 al aangekondigd dat de geplande 35ste jubileumeditie van TEFAF Maastricht vanwege de toenemende zorgen rondom COVID-19 zou worden uitgesteld. De organisatoren hebben de afgelopen periode nauw samengewerkt met diverse betrokken partijen om de mogelijkheden voor een nieuwe editie van de beurs te onderzoeken. Een vertegenwoordiging van deelnemende handelaren en zeven niet-handelaren, heeft ingestemd met deze nieuwe data. 

TEFAF Chairman Hidde van Seggelen: “De complexe situatie om TEFAF Maastricht in deze tijd te kunnen verplaatsen heeft veel creativiteit en flexibiliteit van alle betrokken partijen gevraagd. We zijn dan ook verheugd dat TEFAF zich dit jaar kan aansluiten bij de verschillende toonaangevende kunstbeurzen in een belangrijke maand voor de mondiale kunstwereld. Met de terugkeer van deze 35ste jubileumeditie in juni zullen toonaangevende verzamelaars en kunstliefhebbers uit de hele wereld weer samen kunnen genieten van de rijke historie, ervaring en het aanbod waar TEFAF om bekend staat.” 

TEFAF Maastricht zal voor deze 35ste jubileumeditie een brede en gevarieerde selectie exposanten in een geheel nieuwe indeling verwelkomen. Meer informatie betreffende de deelnemende handelaren en details  over de beurs in juni 2022 zullen binnenkort worden aangekondigd.