Adverteren

Vergroot uw naamsbekendheid of werf direct potentiele klanten via RTV Maastricht.

Grootste mediaplatform van Maastricht

Onze programma’s voor TV, radio, Facebook en internet worden gemaakt door en voor inwoners uit Maastricht en omgeving. De betrokkenheid is hierdoor groot.

Door de grote mate van herkenning en interesse bij de kijkers, luisteraars en bezoekers, heeft RTV Maastricht een grote impact als het gaat om naamsbekendheid en conversie.

“Als we écht iets te communiceren hebben voor de inwoners van Maastricht, dan schakelen we graag RTV Maastricht in. Zo hebben we laatst een commercial ingezet voor het Maastrichts kookboek. RTV Maastricht was ons enige communicatiemiddel. De potentiële kopers stonden de dag na de uitzending te wachten in de winkel voor de uitlevering van het boek. Dat noem ik communicatiekracht!” - Robbert Smeets, KRACHT 12

Zeer concurrerend prijsvoorstel

RTV Maastricht heeft diverse mogelijkheden om uw aanbiedingen of boodschap te tonen aan een groot aantal inwoners van Maastricht en omgeving. Tegen een zeer scherpe prijs, want vanaf €85,=  per dag zenden wij uw tv reclame uit en vanaf €20,= loopt uw boodschap mee in de beeldkrant of op de radio. Of liever uw boodschap op de Nederlandse of Engelse Facebookpagina?

Neem voor meer informatie contact op met Mariska Reneman tel: 06-25456952 of mail naar m.reneman@rtvmaastricht.nl

Kijk- en Luistercijfers

RTV Maastricht is populair onder de Zuid Limburgse kijkers en luisteraars. Volgens het laatste kijk- en luisteronderzoek* kijkt 30% van Maastricht minimaal 1 x per week naar TV Maastricht. Dat betekent dat een dikke 45.000 inwoners uit Maastricht dagelijks tot wekelijks naar onze programma’s kijkt. Op maandbasis zijn dit meer dan 60.000 inwoners. Naar de radio luisteren per week een aantal van 17.000 inwoners.

De website van RTV Maastricht kent een 60.000 bezoeken elke maand. Populair hierbij is de service Uitzending Gemist die 10.000 kijkers maandelijks trekt.

Onze Facebook pagina’s zijn het laatste jaar sterk gegroeid. Door onze dagelijkse plaatsing van nieuws- en actualiteitenberichten hebben we een 21.000 volgers en een weekbereik van meer dan 100.000 personen. Hiervan is 45% in de leeftijdscategorie van 18 – 45 jaar. Facebook en Twitter (4.800 volgers) zijn daarnaast ook aanjagers voor onze website.

RTV Maastricht is als merk en als omroep zeer bekend en gewaardeerd bij de inwoners van Maastricht. Liefst 90% geeft in het Kijk en Luisteronderzoek aan ons te kennen.

Uit ervaring weten wij dat naast de inwoners van Maastricht (gemeten in het Kijk en Luisteronzerzoek) ook veel inwoners van de aangrenzende gemeenten (Meerssen, Valkenburg, Eisden-Margraten en Heuvelland) naar onze programma’s kijken en luisteren. Dat is niet verwonderlijk want RTV Maastricht is de enige lokale omroep in Zuid Limburg die dagelijks nieuws en actualiteiten brengt

De nieuwe tv programmering begint dagelijks om 19.00 uur. De programma’s met reclameblokken worden in een carrousel herhaald tot de volgende dag 15.00 uur.  Uw reclame komt dagelijks ca. 22 keer voorbij.

Radio biedt de mogelijkheid om met een relatief klein budget een hoge contactfrequentie te bereiken. En is ideaal om snel te kunnen inspringen op eventuele acties. Rond de nieuwsbulletins die elk uur worden uitgezonden, zitten de reclameblokken. U kunt kiezen tussen 6 x of 10 x uitzenden per dag.

Neem voor meer informatie contact op met Mariska Reneman tel: 06-25456952 of mail naar m.reneman@rtvmaastricht.nl

Hoe ontvangt u ons?

Onze tv programma’s ontvangt u via:

In Maastricht: analoog kanaal 22+
In Maastricht: KPN digitaal (ook Telfort en XS4All) kanaal 1336
In Maastricht e.o.***: Ziggo digitaal kanaal 40

Radio ontvangt u via:

In Maastricht: kabel 87,5 FM
In Maastricht e.o.***: ether 107,5 FM
Via KPN digitaal (ook Telfort en XS4All) kanaal 1036
Ziggo digitaal kanaal 915

* Kijk en Luisteronderzoek juni 2018, uitgevoerd door onderzoeksbureau Flycatcher te Maastricht onder inwoners van de stad Maastricht van 18 jaar en ouder, in opdracht van RTV Maastricht.

**Statistieken Facebook RTV Maastricht week 52 2016

*Ziggo digitaal is te ontvangen in Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen – Wittem, Valkenburg a/d Geul, Meerssen, Vaals, Beek, Stein, Sittard-Geleen en Echt-Susteren
** via de Ether 107,5 in Meerssen, Bunde, Cadier en Keer, Eijsden en Lanaken (B)